SENASTE NYTT FRÅN KALMARTRAVET

2015-01-27 [Aktuell till: 2015-02-07]

Major Eck vinnare på Halmstad
Klaus Kerns Major Eck tog hem segern i ett långlopp  över 2640 meter på Halmstad igår.

Från femtespår bakom bilen blev det ett lopp i andra utvändigt för Major Eck och körande Jörgen Sjunnesson. Ut i tredjespår 600 kvar och nådde fram utvändigt ledaren in i sista sväng. Kopplade greppet knappa 200 före mål och vann säkert på 17,5/2640n och till 9 gånger insatsen.

2015-01-26 [Aktuell till: 2015-02-28]

Galans alla vinnare!


Årets 

2-åring - Elaine Coger
3-åring  - Anna Greta
4-åring - Arn  Hammering
Äldre -  Britt Palema
Sto - Britt Palema
Montéhäst - Goldseeker

Årets Häst - Arn Hammering

Hästägare: Stall Jamn Lenhovda/Växjö
Montéryttare: Marina Ginman
Amatör: Dan-Åke Olsson
Uppfödare: Magnus Fermskog

Årets segerrikaste häst på Kalmartravet: Arn Hammering
Årets Kuskchampion - Peter Untersteiner
Tränarchampion - Fredrik Persson
Vinnare Kalmars Travshops Amatörserie/tränare: Irene Svanhall
Vinnare Kalmars Travshops Amatörserie/kusk: Dan-Åke Olsson
Vinnare Guldklockan: Inge N Karlsson
Damklubbens skötarserie: Maria Zackrisson
Saxnäs lärlingsserie: Robin Swedberg
Montéserien: Marina Ginman

Årets 
ponny kat A: Vanilj Mo
Kusk kat A: Lowiza Svensson
Ponny kat B: Öjebos Magnus
Kusk kat B: Amanda Svensson
Montéponny: Kraterns Nike
Montéryttare ponny: Molly Borg

Vi hyllade även Årets Häst på Tingsryd som blev Ohana SM. 


2015-01-23 [Aktuell till: 2015-01-31]

Nilssons V5-idéer inför
kvällens tävlingar:

Kalmar fredag 23:e januari
V5-1: 6 Dixie Exclusive såg väldigt fin ut i värmningen senast, men kunde av förklarliga skäl inte rå på Augustus F. som tilläts diktera villkoren framme i ledningen. Det troliga är ett offensivt upplägg och att Johan Untersteiner tidigt placerar sin adept i ledningen och vi noterar också att han står bra inne i loppet. Bra inne står även 7 Staro Bobcat som är klar andrahandsfavorit. Giant Cat-sonen har hunnit bli elva år, men några ålderskrämpor går knappast att skönja. Brukar dessutom tuffa till sig när han känner att han rår på sina konkurrenter, vilket bör vara fallet ikväll. Två streck är heltäckt!

V5-2: Omgångens mest öppna lopp där en snäv lösning hade varit guld värd. Kanske att 5 Ternate Degato kan vara lösningen.
- Hon
galopperade med segern på gaffeln senast, vilket givetvis var väldigt surt. Jag vet faktiskt inte varför men det känns som om det borde lossna när som helst då hon jobbar starkt. Skor på hovarna, helstängt huvudlag och vanlig vagn, lyder rapporten från tränare Stefan Persson.
Markus Waldmüller låter nöjd med 12 Quinine och räknar med chans trots sämsta tänkbara utgångsläge. 3 Come And Wish, 6 Jasmine Coger och 7 Sundholms Fatima är alla värda att tänka på om man inte helgarderar.


V5-3:
Fyra hästar höjer sig streckmässigt över mängden och av dessa tror jag klart mest på 7 Erin Boko.
"Hon kan springa både snabbt och länge, men tyvärr finns det mycket nerver och det blir ofta galopp. Hon har tränat på klart förbättrat inför kvällens start och sköter hon sig är det en bra chans. Den långa distansen är bara en fördel"
6 Tornado Exclusive är favorit och ett "måstestreck" på kupongen. 1 Tyson A.P. och 4 Fideli Star är övriga två betrodda och jag har mycket svårt att se en femte häst blanda sig i segerdiskussionen.


V5-4:
Conrad Lugauer skördade framgång med Freeman T.Porter i Paris under gårdagen och har ett koppel av bra segerchanser denna kväll. Jag håller 6 No Gelt Face som den allra bästa och stallets försteman Markus Waldmüller håller med.
"
Vi var jättenöjda med honom senast och han har jobbat på fortsatt fint efter det. Han är ingen raket från start, men lär komma bra iväg från ett ensamt springspår och siktas sedan mot ledningen. Lång distans är inga bekymmer och det är vår bästa chans för kvällen"
Garderar man är det 13 Indian Nalan som gäller i första hand, men jag har även respekt för 12 Aragorn Eden och 14 Jane´s Hugo. Kanske också att man ska tänka på 10 Barkåks Barabbas, men hittar favoriten till ledningen och får bestämma en bit lär övriga jaga förgäves!

V5-5:
6 Magic Your Way är nästa feta segerchans för Conrad Lugauer. Han var senast ute i ett V86-lopp på Jägersro och efter att till en början ha blivit hängande hittade man ner i andra utvändigt. Där valde"Conni" av förklarliga skäl att sitta kvar när attackerna kom, men när luckan sedan uppenbarade sig över upploppet sköt han till bra som tvåa bakom Det Är K.H.K.Boko. Med hjälp av sin startsnabbhet är det bra spets- och segerchans!
"
Han gjorde ett väldigt bra lopp senast och har formen på topp. Är ganska snabb ut och kommer att testas mot ledningen och kommer han dit stiger chanserna. Jag tycker helt klart att han ska räknas tidigt, säger Waldmüller"
Värst emot? 1 Diva Sound, 4 Elliot Coger, 7 Quechua, 8 Take Tanic och 10 Regale Di Poggio!

Systemförslag!
Bjässen:
V5-1: 6,7
V5-2: Alla 11
V5-3: 1,4,6,7
V5-4: 6 No Gelt Face
V5-5: Alla 11
968 rader/kronor

Kalven:
V5-1: 6,7
V5-2: 3,5,6,7,12
V5-3: 1,4,6,7
V5-4: 6 No Gelt Face
V5-5: 1,4,6,7,8,10
240 rader/kronor

Flerisen:
V5-1: 6,7

V5-2: 5 Ternate Degato
V5-3: 1,4,6,7
V5-4: 6 No Gelt Face
V5-5: 6 Magic Your Way
8 rader x 50 = 400 kronor

Därmed kan inte jag mer än att önska Er ett stort lycka till på liret och jag hoppas att Ni får en helt underbar kväll hos oss på Kalmartravet!
//Anders Nilsson

2015-01-19 [Aktuell till: 2015-12-31]

Stallfiket onsdag 28 januari

Stekt falukorv med stuvade morötter och stekt potatisStallfiket serverar lunch varje onsdag från kl. 11.00
Varmt välkomna hälsar Rolf och & Eva Meranius. 

Dagens lunch kostar 80 kr inkl. dryck smör, bröd och sallad samt kaffe Även avhämtning ring 070-945 64 64 och beställ för avhämtning.

Evas kök på stallbacken har öppet:
Onsdagar      09-15
Samt alla tävlingsdagar
Lördagar stängt

Rolf Meranius
r.meranius@gmail.com

2015-01-16 [Aktuell till: 2015-03-30]

Pressinfo om Rikstravet 2015:


Zackrisson är redo för att försvara titeln

Senast tävlingen Rikstravet var igång var under 2013. Då gick segern till Ockelbo Prinsen och tränaren Tommy Zackrisson. Nu är han redo att försvara titeln. – Jag hoppas att det går minst lika bra den här gången, säger 65-åringen.

Efter ett års uppehåll är nu Svensk Travsports projekt Rikstravet tillbaka, både roligare och mer lättillgängligt. Under de fem första åren har närmare 50 000 personer varit hästägare genom Rikstravet. Av dem har tusentals tagit klivet vidare in i travets underbara värld som hästägare på egen hand efter avslutade säsonger.

Nu är det dags för en nystart. Totalt är 18 travtränare med i tävlingen och den 2 februari släpps andelarna till de olika stallen. I år blir det nio olika stall i vilka det ingår två tränare med en häst vardera.
Kalmartränaren Tommy Zackrisson är en av dem och ska försöka försvara den titel han tog med Ockelbo Prinsen 2013.

– Förra gången var det en riktig höjdare att vara med i tävlingen och nu ska vi försöka hitta en minst lika bra häst, säger han.

Sedan årsskiftet är det egentligen sonen Anders som är bas i stallet och Tommy finns med och stöttar honom i början av proffstränarkarriären.

– Vi hoppas och drömmer om en seger i något av de klassiska unghästloppen, berättar Tommy.

Hans travintresse startade när han bodde i Östersund som barn. Han och två andra killar i samma klass blev alla travtränare. De sprang alltid omkring tillsammans på stallbacken. Efter det militära började han som lärling i ett stall och efter det har det bara rullat på.

– Höjdpunkten är segern i Derbyt med Zenit F. 1994. Det var väldigt stort eftersom svärfar ägde hästen och jag tränade och körde. Det var dubbelt upp, menar Zackrisson.

Han vet hur det är att ha många hästägare i stallet och nu är han alltså redo för årets upplaga av den mycket populära tävlingen.

– Det kommer att bli väldigt kul och senast när jag var Rikstränare var det en riktig höjdare. Jag hoppas att det går minst lika bra den här gången, avslutar Tommy Zackrisson.

För mer information:
Tommy Zackrisson, 070-215 08 73

 

2015-01-16 [Aktuell till: 2015-03-30]

Tränarna klara i Rikstravet 2015!

Nytt för i år är att varje stall i Rikstravet representeras av två tränare som har varsin häst. I vår region är det  Stall Syd som består av Tommy Zackrisson, Kalmar och Conrad Lugauer, Jägersro  

Zackrisson är redo för att försvara titeln

 

Senast tävlingen Rikstravet var igång var under 2013. Då gick segern till Ockelbo Prinsen och tränaren Tommy Zackrisson. Nu är han redo att försvara titeln.
– Jag hoppas att det går minst lika bra den här gången, säger 65-åringen.


Efter ett års uppehåll är nu Rikstravet tillbaka både roligare och mer lättillgängligt.
Under de fem första åren har närmare 50 000 personer varit hästägare genom Rikstravet. Av dem har tusentals tagit klivet vidare in i travets underbara värld som hästägare på egen hand efter avslutade säsonger. Nu är det dags för en nystart. Totalt är 18 travtränare med i tävlingen och den 2 februari släpps andelarna till de olika stallen. I år blir det nio olika stall i vilka det ingår två tränare med en häst vardera. Kalmartränaren Tommy Zackrisson är utvald att försöka försvara sin titel han tog med Ockelbo Prinsen 2013.
– Förra gången var det en riktig höjdare att vara med i tävlingen och nu ska vi försöka hitta en minst lika bra häst, säger han.

Sedan årsskiftet är det egentligen sonen Anders som är bas i stallet och Tommy finns med och stöttar honom i början av proffstränarkarriären.
– Vi hoppas och drömmer om en seger i något av de klassiska unghästloppen, berättar Tommy.
Hans travintresse startade när han bodde i Östersund som barn och vi var tre killar i samma klass som alla blev travtränare. De sprang alltid omkring tillsammans på stallbacken. Efter det militära började han som lärling i ett stall och efter det har det bara rullat på.
– Höjdpunkten är segern i Derbyt med Zenit F. 1994. Det var väldigt stort eftersom svärfar ägde hästen och jag tränade och körde. Det var dubbelt upp, menar Zackrisson.

Han vet hur det är att ha många hästägare i stallet och nu är han alltså redo för årets upplaga av den mycket populära tävlingen.
– Det kommer att bli väldigt kul och senast när jag var Rikstränare var det en riktig höjdare. Jag hoppas att det går minst lika bra den här gången, avslutar Tommy Zackrisson.

För mer information:
Tommy Zackrisson, 070-215 08 73

 

 Rikstravet 2015 blir roligare och enklare för de som vill testa på att vara hästägare. Hästarna som köps in för tävlingen är mellan 3 och 5 år gamla varmblod. Startskottet går den 1 april och tävlingen pågår fram till den 31 oktober 2015. Stallets tio bästa lopp när det gäller insprungna prispengar räknas i tabellen och avgör vem som vinner och övriga placeringar. 

Vinnande stall i Rikstravet belönas med 150 000 kronor som ska används till en segerfest för alla andelsägare!

– Att hänga med i Rikstravet kostar bara 500 kronor per andel och det finns 1 500 andelar i varje stall. Man köper sin andel direkt på rikstravet.se med start den 2 februari kl. 14.00. Det är biljetten in till en engagerande upplevelse, som ger alla som vill möjligheten att komma hästarna och travet nära, säger Henrik Högström, som är projektledare på Svensk Travsport.

Läs mer på www.rikstravet.se

  


 


 

 

 

 

 

2015-01-14 [Aktuell till: 2015-01-31]

Det Är K.H.K.Boko vann
ett Dagens Dubbel-lopp på Jägersro igår.

Johnny Takter gav anfallsorder från sjunde par utvändigt dryga varvet kvar och Fredrik Persson-tränade stoet fick sedan tugga på i tredjespår, hann fram i god tid före linjen och gjorde en mycket bra insats.

Segern var värd 35 000 kr, vinnaroddset 5,51 och segertiden 15,5a/2140m.

2015-01-11 [Aktuell till: 2015-03-12]

LICENSUTBILDNINGAR KALMARTRAVET 2015

Körlicens-/montélicensutbildning  startar tisdag 3 februariDeltagarkrav för körlicens/montélicens: 
Du skall under minst ett års tid regelbundet ha kört/ridit ”snabbjobb” och i övrigt ha mycket god häst- och körvana. 
Du bör också ha kännedom om ST:s bestämmelser.

Kursavgift: 1 700 kr  (exkl 6% moms)

B-tränarutbildning 
startar onsdag 11 mars

Deltagarkrav: 
Goda kunskaper i hästhållnig, kan sela och köra häst i angivet tempo.
Teori och praktik varvas och avslutas med skriftligt prov, 
utselningsprov samt körprov.
Kursen är på 8 tillfällen och kommer att hållas onsdagar.

Kursavgift: 1 100 kr  (exkl. 25%  moms)

Kurserna genomförs av Hästsportens Folkhögskola i samarbete med Svensk Travsport och Kalmartravet.

Kurserna är till stor del finansierade genom Hästsportens Folkhögskola och kostar därför endast 1 700 kr resp 1 100 kr.

Anmälan sker direkt till www.hastsportensfolkhogskola.se


2015-01-08 [Aktuell till: 2015-02-28]

Statistik montéryttarna

Vi har kollat våra montéryttares resultat på alla banor 2014:

Här följer Topp-5 i respektive liga:Ryttarligan (inridit i pengar - totalt):

1. Marina Ginman     231 450 kr

2. Evelina Månsson     103 050 kr   (+203 450 kr i sulky)

3. Erica Gertsson        73 200 kr    (+166 750 kr i sulky)

4. Maria Fajersson      51 300 kr 

5. Alexandra Wisén    30 950 kr  

 

Ryttarligan (antalet segrar): 

1. Marina Ginman    5 st 

2. Evelina Månsson     2 st

3. Erica Gertsson     1 st

3. Evelina Larsson     1 st

 

Ryttarligan (segerprocent): 

1. Evelina Larsson   20,0%   (5 starter    1 seger)

2. Marina Ginman    10,4%   (48 starter    5 segrar)

3. Evelina Månsson   7,7%   (26 starter    2 segrar)

4. Erica Gertsson   6,7%   (15 starter    1 seger)

2015-01-08 [Aktuell till: 2015-02-28]

Statistik lärlingarna

Vi har kollat våra lärlingars (C-E-F-licens) resultat på alla banor 2014.

Här följer Topp-5 i respektive liga:Kuskligan (inkört i pengar - totalt):

1. Oscar Ginman        1 176 250 kr    

2. Anders Zackrisson – 1 173 225 kr

3. Robin Swedberg       380 950 kr 

4. Evelina Månsson       203 450 kr   (+ 103 050 kr i monté)

5. Erica Gertsson          166 750 kr   (+ 73 200 kr i monté) 

 

 

Kuskligan (antalet segrar): 

1. Oscar Ginman    13 st

2. Anders Zackrisson    12 st

3. Robin Swedberg    11 st 

4. Evelina Månsson    7 st  (+ 2 st i monté) 

5. Erica Gertsson      4 st    (+ 1 st i monté)

 

 

Kuskligan (segerprocent): 

1. Robin Swedberg    14,3%   (77 starter    11 segrar)

2. Evelina Månsson  – 11,7%   (60 starter    7 segrar)

3. Erica Gertsson     9,5%   (42 starter    4 segrar)

4. Oscar Ginman   8,7%   (150 starter    13 segrar)

5. Tomasz Wisniewski  – 6,3%    (32 starter    2 segrar)

2015-01-08 [Aktuell till: 2015-02-28]

Statistik amatörtränarna

Vi har kollat våra amatörtränares resultat på alla banor 2014.

Här följer Topp-5 i respektive liga:Tränarligan (intränat i pengar - totalt): 

1. Dan-Åke Olsson   581 300 kr

2. Irene Svanhall     374 550 kr

3. Mikael W Johansson – 307 300 kr

4. Jan E Johansson     264 200 kr

5. Görel Engström – 181 200 kr

 

Tränarligan (antalet segrar): 

1. Dan-Åke Olsson    8 st

2. Irene Svanhall    5 st

2. Mikael W Johansson    5 st

4. Kenneth H Björkman – 4 st

5. Jenny Borg – 3 st

5. Camilla Johansson –  3 st

5. Roger Gustafsson –  3 st

5. Katarina Palm    3 st

5. Johanna Johansson –  3 st

 

Tränarligan (segerprocent): 

1. Camilla Johansson    25,0%     (12 starter    3 segrar)

1. Börje Törnkvist    25,0%     (4 starter    1 seger)

3. Tomas Eklund   16,7%        (6 starter    1 seger)

3. Ing-Marie Karlsson  – 16,7%   (6 starter    1 seger)

3. Ilan Leshem   16,7%   (6 starter    1 seger)

 

 

Kuskligan (inkört i pengar - totalt):

1. Dan-Åke Olsson    462 150 kr

2. Jan E Johansson     260 900 kr

3. Inge N Karlsson     166 900 kr

4. Kjell Gustafsson   126 700 kr

5. Mats Svanhall       123 100 kr

 

Kuskligan (antalet segrar): 

1. Dan-Åke Olsson   9 st

2. Dan Ottosson   3 st

3. Inge N Karlsson     2 st

4. Clas Löfkvist     1 st

4. Mats Svanhall      1 st

4. Mikael W Johansson    1 st

4. Dennis Ingvarsson    1 st

4. Jörgen Pettersson    1 st

 

Kuskligan (segerprocent): 

1. Dan-Åke Olsson   10,1%      (91 starter    9 segrar)

2. Jörgen Pettersson   10,0%      (10 starter    1 seger)

3. Dennis Ingvarsson    9,1%      (11 starter    1 seger)

4. Dan Ottosson      7,0%      (43 starter    3 segrar)

5. Mikael W Johansson   4,2%      (24 starter    1 seger)

2015-01-08 [Aktuell till: 2015-02-28]

Statistik proffstränarna

Vi har kollat våra proffstränares resultat på alla banor 2014.

Här följer Topp-3 i respektive liga:Tränarligan (intränat i pengar - totalt): 

1. Fredrik Persson –   4 832 500 kr

2. Tommy Zackrisson  – 1 667 025 kr

3. Thomas Jonsson   1 600 950 kr

 

Tränarligan (intränat i pengar - snitt per start): 

1. Thomas Madsen  – 11 125 kr

2. Fredrik Persson –  8 707 kr

3. Niklas Robertsson – 7 881 kr

 

Tränarligan (antalet segrar): 

1. Fredrik Persson –  56 st

2. Thomas Jonsson   38 st

3. Tommy Zackrisson  – 18 st

 

Tränarligan (segerprocent): 

1. Niklas Robertsson – 11,3%   (97 starter – 11 segrar)

2. Thomas Jonsson   11,0%     (344 starter – 38 segrar)

3. Hans Crebas  – 10,7%   (84 starter – 9 segrar)

 

 

Kuskligan (inkört i pengar - totalt):

1. Fredrik Persson –  2 871 400 kr

2. Thomas Jonsson  –  1 246 850 kr

3. Tommy Zackrisson  – 869 600 kr 

 

Kuskligan (inkört i pengar - snitt per start):

1. Fredrik Persson –   9 030 kr

2. Thomas Jonsson   5 217 kr

3. Tommy Zackrisson   4 414 kr

 

Kuskligan (antalet segrar): 

1. Thomas Jonsson  – 29 st

2. Fredrik Persson  – 24 st

3. Tommy Zackrisson  – 11 st

 

Kuskligan (segerprocent): 

1. Niklas Robertsson – 13,9%  (36 starter – 5 segrar)

2. Thomas Jonsson  – 12,1%   (239 starter – 29 segrar)

3. Fredrik Persson   7,5%   (318 starter – 24 segrar)

 

Hästar i träning:

1. Fredrik Persson –  49 st

2. Thomas Jonsson – 39 st

3. Tommy Zackrisson  – 29 st

2015-01-01 [Aktuell till: 2015-12-31]

Ordningsregler!
En påminnelse om vilka regler som gäller i gäststallar, på banan m m. 

För att utnyttja anläggningen krävs att man har giltig tränarlicens, att hästen är upptagen på träningslistan, att hästen är vaccinerad samt att man erlägger en årlig banavgift. Hur stor banavgiften är finns under fliken Information.
 
Gäststallar
Dagbox i stall A-F kan hyra månadsvis eller bara över dagen. Kontakta sektretariatet för prisuppgift.  Stallgångarna får nyttjas även om man inte hyr box.
Efter användning av box/stallgång tar man upp efter sin häst, sopar gången, släcker lyset samt stänger dörrarna. Skor man sin häst tar man givetvis bort söm m m. Skräp m m läggs i soptunnorna utanför stallarna. Rökning är givetvis förbjuden i stallarna.
Sopkvastar, skyfflar, karbinhakar m m tillhör Kalmartravet och ska ej lämna området! Töm gärna skottkärran efter dig.
 
Vagnar
Förvarning av vagnr ska ske i vagnförrådet, inga vagnar utanför stallarna eller i boxarna!
 
Banornas öppettider
Banornas öppettider finns på hemsidan under baninformation. Ändring av öppettider läggs ut under nyheter.
 
Vid körning till rakbanan efter stora banans stängningstid SKALL de yttersta spåren användas.
 
Hjälm skall användas vid all körning/ridning på stallbacksområdet.
Säkerhetsväst skall användas vid all körning/ridning på stora banan.
Bakvarvskörning ska ske i de yttersta spåren!
Överträdelse beivras! 

 

2015-01-27 (2015-02-07)
Major Eck vinnare på Halmstad
Klaus Kerns Major Eck tog hem segern i ett långlopp  över 2640 meter på Halmstad igår.
Läs hela nyheten ››

2015-01-26 (2015-02-28)
Galans alla vinnare!

Läs hela nyheten ››

2015-01-23 (2015-01-31)
Nilssons V5-idéer inför
kvällens tävlingar:
Läs hela nyheten ››

2015-01-19 (2015-12-31)
Stallfiket onsdag 28 januari

Stekt falukorv med stuvade morötter och stekt potatis


Läs hela nyheten ››

2015-01-16 (2015-03-30)
Pressinfo om Rikstravet 2015:

Läs hela nyheten ››

2015-01-16 (2015-03-30)
Tränarna klara i Rikstravet 2015!

Nytt för i år är att varje stall i Rikstravet representeras av två tränare som har varsin häst. I vår region är det  Stall Syd som består av Tommy Zackrisson, Kalmar och Conrad Lugauer, Jägersro 


Läs hela nyheten ››

2015-01-14 (2015-01-31)
Det Är K.H.K.Boko vann
ett Dagens Dubbel-lopp på Jägersro igår.
Läs hela nyheten ››

2015-01-11 (2015-03-12)
LICENSUTBILDNINGAR KALMARTRAVET 2015
Körlicens-/montélicensutbildning  startar tisdag 3 februari


Läs hela nyheten ››

2015-01-08 (2015-02-28)
Statistik montéryttarna

Vi har kollat våra montéryttares resultat på alla banor 2014:

Här följer Topp-5 i respektive liga:


Läs hela nyheten ››

2015-01-08 (2015-02-28)
Statistik lärlingarna

Vi har kollat våra lärlingars (C-E-F-licens) resultat på alla banor 2014.

Här följer Topp-5 i respektive liga:


Läs hela nyheten ››

2015-01-08 (2015-02-28)
Statistik amatörtränarna

Vi har kollat våra amatörtränares resultat på alla banor 2014.

Här följer Topp-5 i respektive liga:


Läs hela nyheten ››

2015-01-08 (2015-02-28)
Statistik proffstränarna

Vi har kollat våra proffstränares resultat på alla banor 2014.

Här följer Topp-3 i respektive liga:


Läs hela nyheten ››

2015-01-01 (2015-12-31)
Ordningsregler!
En påminnelse om vilka regler som gäller i gäststallar, på banan m m. 
Läs hela nyheten ››

Nyhetsarkiv

© 1999-2015 Kalmartravet | Sydöstra Sveriges Travsällskap, 394 70 Kalmar | 0480-44 35 50 | info@kalmartravet.se